Avtor: urednik Objavljeno: 16. 04. 2017

Oznanila na Veliko noč

- Na veliko noč popoldne ob 17h, bo glasbena maša in po njej še koncert, igrata ELIA PIVETTA na renesančno-baročne orgle in DAVIDE GIACUZZO na naravno renesančno trobento. Nagovor pri maši ima p. Jože Kokalj.)

- Ves teden je še slovesno praznovanje velike noči, velikonočna osmina. Vabljeni k sv. mašam, molitvi, k praznovanju našega odrešenja. Na velikonočni ponedeljek sta pri nas dve sveti maši ob 9:30 in ob 17h.

- Prihodnja nedelja je Bela nedelja, nedelja Božjega usmiljenja.

Pri nas je tudi prvo sveto obhajilo ob 9:30. V sredo, četrtek in petek bomo pri večernih mašah imeli tridnevnico pred prvim svetim obhajilom.

Obenem pa je prihodnja nedelja tudi praznik sv. Jurija, glavnega zavetnika mesta Ljubljane. Popoldanska sveta maša bo zato na gradu, na dvorišču, ob 17h. Nagovor bo imel p. Jože Kokalj. Pel bo naš župnijski pevski zbor. Uprava gradu nas vabi, da se na grad odpravimo z javnim prevozom ali peš, zaradi majhnega parkirišča.

- Hvala vsem, ki ste na različne načine sodelovali pri pravi našega skupnega praznovanja. Hvala za vas čas in vso pomoč. Obenem pa prav vsem vam patri jezuiti želimo blagoslovljeno veliko noč, obilo Božjega miru in milosti.