Avtor: urednik Objavljeno: 23. 09. 2017

Oznanila na slomškovo nedeljo

- Češčenje pred najsvetejšim bo: v ponedeljek pred sv. mašo, od 18h naprej in v sredo po sveti maši s skupno molitvijo. Z oktobrom pa bomo zamenjali in bo ob ponedeljkih molitev po sveti maši, ob sredah pa pred njo.

- Godovi: v torek Kozma in Damjan, v sredo Vincencij Pavelski, v petek sveti nadangeli Mihael, Rafael in Gabrijel, v soboto Hieronim prihodnja nedelja je rožnovenska.

- Z oktobrom začenjamo tudi z delavniškimi svetimi mašami zjutraj ob 7h. Od ponedeljka do petka bo tako pri nas sveta maša ob 7h zjutraj in ob 1830.

- Vabimo vas tudi tudi k molitvi rožnega venca v oktobru. Zadaj med tiskom, pri izhodu najdete tudi eno mapo, kjer se na liste vpišete za vodenje molitve in/ali vpišete namene, za katere želite, da jih vključimo v molitev.

- Napovedujemo tudi že srečanje bolnih in ostarelih, ki bo v nedeljo 15. oktobra: ob 930 bo sveta maša z priložnostjo za spoved in maziljenje, po maši pa še druženje. Če koga poznate, ga povabite. Javite pa se lahko tudi tisti, ki ste pripravljeni nuditi prevoz za tiste, ki bi ga potrebovali.