Avtor: urednik Objavljeno: 1. 10. 2017

Oznanila na rožnovensko nedeljo

- S ponedeljkom 2. oktobra začenjamo delavniške svete maše tudi ob 7h zjutraj. Komur ura odgovarja, povabljen. Večerna sveta maša je kot običajno ob 18:30.

- Češčenje pred najsvetejšim bo odslej zamenjano: ob ponedeljkih bo po sv. maši, in ob sredah pred sveto mašo v tišini od 18h naprej.

- V torek po večerni sveti maši vabljeni v sobo srečanj na ogled filma o dr. Janezu Evangelistu Kreku ob 100. obletnici njegove smrti in pogovor o njem.

- V četrtek po sv. maši vabljeni k čiščenju cerkve.

- Godovi: v ponedeljek angeli varuhi, v sredo Frančišek Asiški, v četrtek Marija Favstina Kowalska, v petek Bruno, v soboto je god rožnovenske Matere Božje.

- Napovedujemo tudi že srečanje bolnih in ostarelih, ki bo v nedeljo 15. oktobra: ob 930 bo sveta maša z priložnostjo za spoved in maziljenje, po maši pa še druženje. Če koga poznate, ga povabite. Javite pa se lahko tudi tisti, ki ste pripravljeni nuditi prevoz za tiste, ki bi ga potrebovali.

- V oktobru skupaj molimo rožni venec pred večerno sv. mašo, od 18h do 1855. Ob izhodu iz cerkve je mapa z razpredom, kamor lahko vpišete svoje molitvene namene in kdaj bi vi lahko vodili molitev rožnega venca.